Kärlek in tha air

(Skrev värsta långa inlägget & Sen bah gick allt bort. -.-)
Sämst uppdatering i know. Men det är Olle & Beas fel. Om de uppdaterar, så kan jag också det! Så nu har de gjort det så ;)
Hoppas ni kan se vad det står då. Annars så får ni kolla på inlägget som ni hittar här; http://olsiobelsi.blogg.se/2009/december/har-syns-manen-dygnet-runt.html#comment
En läsare skickade in;
1. Har ni tänkt på att hon alltid skriver till "sin polare" & skriver om honom hela tiden. lixom. APMKT! (ps. Hon fick uttrycket "ap" från denna blogg. Även fast hon ljuger om att hon hade det innan!) 
2. Var också nere i lappland när hon va där. Konstigt nog så åkte hon inte så mkt med sina skidor. Hon åkte om & om igen på liften & fnissade & glädjehoppade. Hon pratade i tele btw... 
Tack för att du skicka in! & jaa, vad tror ni? jag måste bara säga att jag vet hur Olle är. Så jag tror 100 % på den här människan. Skulle inte förvåna mig om hon pratade med killen som hon har en crush i..?
Nej justja, det va Beas crush. haha

Flåt Bea, men du vet hur skvallerbloggar är..? ;)

Hej, de här bilderna skickade hennes bästis in, Oneida. haha. nej, men om det inte var för att jag fick låna hennes mobil & skicka bilder så skulle inte de här bilderna kommit upp. ;) Men jag som var så snäll så jag la inte upp de. haha, synd att du har en skvallerblogg som skvallrar om dej nu bea! INGEN ÅTERVÄNDO ;) PUSS!
Naaaaaaaw. Sweet Pie! ;)
                                                                                                                  


Nytt inlägg!;

Ni har sett bilden som hon la ut? Den i julafton? aa, här är originalbilden för er som inte kunde se när hon ritade över sitt fejjs. ;) En trogen bloggläsare skickade in! 

Ni bestämmer själva vad ni vill tro..

cha cha, sorry för dålig uppdatering, men det är faktist deras fel (Olles & Beas) Om inte de uppdaterar så kan vi inte uppdatera, såärebara! ;) Men såg att Olle skrivit ett inlägg så jag tänkte faktist ta upp det här i bloggen.. 
Detta skrev Olle.. Hon avslöjar även att hon har blivit "underhållen" av *****. + var det bara jag som såg att hon hade skrivit en smile där brevid namnet? Olala.. haha. Men aja. Tänk på det. ;) Ni bestämmer själva vad ni vill tro.. 

Vart är mellanrummen? ;p

Vi har fått många komentarer där folk säger att vi har använt paint & photoshop när vi avslöjade vår statistik. jag fattar inte grejen. Vart redigerade vi nånstans? :'ss
En sak till, var är mellanrummen som ni tjatar om? BUSTED, ni vill bara inte erkänna att vår blogg äger! & att ni kollar på den 24 7! ;* PUSS 

Avslöjande bilder på miss fjortis..

cha cha bloggen, Skvallerbloggaren nr 2 är uppe i norrland just nu så hon kommer nog inte att uppdatera så mkt. Men jag är fortfarande här så krm ändå bli några inlägg! 
Fortsättningen av igår då.. som vi lovade så, här kommer det efterlängtade avslöjande bilderna fram.. För er som sitter & väntar där utan liv. haha, jag bara skoja, men seri, vår röda var typ ashög igår. STACLKERS! tssssssss ;*
'

Fjortisturk. HAHA

Många har frågat om vi kan fixa bilder på Olles fjortistid & så. Jaa, fast den här gången får ni bara 2, det krm flera senare! + hennes emotid. (jas, she had it!) Det finns bilder på när hon har emosjal, alldelles för mkt kajal under ögonen, dikter & när hon tuperade sönder sitt hår till .. emofrisyr. Iaf. De bilderna får ni senare! 
cenucerade även hennes peanamn som hon skrivit, lite för mkt avslöjande annars lixom..
Fjortis Fjortis..

We know about your love Bea..

hmm.. alla vet att Bea är kär i någon eller hur? Lixom, vem tror på henne när hon säger.. aah, men alltså jag e inte kär i någon. BULLSHIET, & alla såg väl att när hon skrev på den där listan i bloggen skrev hon "kär & kär". Det är ett ja för er som inte fattade det. IDJOTER, haha. aja. Vi har fått in asmkt mejl om vem killen är så vi krm snart veta vem han är ;) Han heter Olof Greker om ni undrar..
& sanningen är att det var han själv som skicka in bild på honom, men han ville ej vara med i bloggen så jag cenucerade på hans fejs. 
Detta skrev bea på bloggen..

Omg Bea..

För det första ville jag bara säga att vi inte har haft tid till att uppdatera, det har ju varit julafton & sånt, ingen hade ändå läst bloggen då. eller..?? haha, tänk er, även fast det är julafton/juldagen så kollar ni fortfarande på våran blogg. Besatta personer eller något.. haha. på tal om statistik, detta komentera bea idag/igår. Hon "tror" att vi har använt photoshop när vi skulle visa vår statistik..? tsss... haha, många frågetecken där btw.. damp? haha! Men så synd för dej Bea. Sanningen är att vi inte använder oss av photoshop, Vi har inte ens det på våra datorer okej? omg! Vi använt oss av photoshop, DAGENS SKÄMT, AHHAHAHHAHAHHAHAHHAH

Vi avslöjar vår statistik!

Hur många läsare har ni per dag? :)
Hej, vi brukar ha runt 345 läsare per dag, det beror på vilken dag det är. igår hade vi 321 & iförrigår hade vi 338. så det är olika. Just nu har vi 297 läsare! :) Men ungifär 350 läsare per dag brukar det vara. Såå. Vi bara försöker ta oss upp på alla blogglistor, snart blir vi säkert större än falsksanning? vem vet..? ;) 


Vår statistik ;)

Julskvaller om Bea..

Bea gillar tydligen inte julen. Förra året skrev hon på sin bdb att hon inte gillade julen då heller. Alla undrar varför nu va? Precis därför finns det skvallerbloggar, för att avslöja sanningen! ;) Bea gillar inte julen för att hon fick ett tråkigt data spel förrförra året. Sendess har hon varit deppig. Tack till läsaren som skickade in skvallret! ;
Hon fick ett spel förrförra året som heter madagaskar 2 & sendess har hon inte gillat julen.. Bara lite julskvaller ;)
där har hon en röd jacka. lite julaktigt ;)

naaaaaaaaaw. ereh' nt l'illa wiiea? §§

haha, ingen har glömt den här bilden som bea la upp på bloggen? & sen ändrade bilden till den där. för er som inte hann se bilden så här har ni den, olle. lika söt som vanligt! 

Olle är en "fulgubbe"

haha, olle skrev detta på hennes förra blogg för nån veckan sen (jaa, hon skriver inte bara på olsiobelsi bloggen!) Hon har en till som heter www.xattitude.blogg.se där brukar hon skriva ibland också. aja. olle skrev detta; FULGUBBE, när hon skulle skriva fullgubbe? haha, olle, du e så gullig! 
hon bjuder på den..

Bea komenterar sina egna inlägg..

Som alla vet så blir Bea asirriterad när vi komentarer vår egen blogg. (som hon faktist inte har bevis över) . Men sanningen är att hon själv komenterar sina egna inlägg. BUSTED? ja! Bea sluta hålla på att bli arg på oss när du faktist gör det själv, PROOF;
sååå busted bea! ;)

Pix

hellow alla bloggläsare. Sorry för att det bara blev ett inlägg igår. ni får extra inlägg idag då! :)
Detta skickade en bloggläsare in; 
Bilderna som är tagna för några veckor sen.. 

Småskvaller!

cha cha, eran favoritblogg hära! SAKNAT US? OFC YOU HAVE! haha, anyway.. Idag blire lite småskvaller!
Ingen har glömt denna lista som Bea gjorde idag va? Om ni kollar noga har hon skrivit "duscha" 2 ggr. Hon har säkert råkat skriva det, men no mistakes här va! haha, Btw. Bea har du inte lärt dej att man får svagt, tunt hår & man får större utväxt av att duscha för mkt? nej nej, du ska duscha 2 ggr per dag! Alltså duschar du 1002 ggr per månad, jag räknade ut det helt själv! ;)
Sant! ;) Som sagt, Olle du kanske borde ta upp det med ****** innan han blir sårad? 

Vi avslöjar deras nummer + Olles lösnäsa!

nytt gossip alltså! ;) Olle den här gången då. Detta fick vi in idag då!
(vi lägger inte ut numren eftersom vi tror att de inte vill det!, men olles nummer börjar på 05 om ni undrar!)

Som sagt, OLLE HAR LÖSNÄSA!

And the winner is...

OLLE, IGEN, haha, nej, bara skoja Bea, ETT STORT GRATTIS TILL DENNA SAK! haha, stackars Olle, men vi har räknat inläggen & bea vann, kanske för att Olle är i finnelandet. jag vet inte, men Bea vann iaf! GRATTIS, detta är bra för dej för då skriver vi mindre om dig & mer om Olles intressenta liv.. nooot.. haha, jag bara skoja Olle, du har ett jätteintressant liv......

Bea som 2-3 åring!


Naaaaaaaw. Kolla på bilderna när hon är runt 2-3 år här alltså va gullig va..?! Ett måste att ha som bakgrundsbild på datan!

sheba knows the truth..

Jag vågar inte godkänna denna komentaren. haha, hon avslöjar ju hela grejen. tror ni Olle blir arg om jag godkänner? njaa, jag frågar Bea.

bea på en galen fjortisfest!

Hej!
Idag har vi fått in mkt skvaller om igår. Bea var tydligen på en galen fest hos Vanessa igår. Hur vet jag det? Joo, jag såg inlägget innan hon hann ta bort inlägget. Hon är trots allt inte så smart! Här är en liten del av inlägget från idag. 
Idag skrev hon detta! Iaf. Jag har ett bevis till!
Hon skrev att hennes hund väckte henne klockan 9, BAKFULL eller vad?
En läsare skickade även in bilder från festen, galet galet!

Ni frgår, vi svarar!

Anonym
 om beas inlägg om vår blogg!:
Vad heter "Olles" blogg?
Vi har fått in 2 komentarer av denna person, (vi kollade upp ip numret!) men vi vet fortarande inte vem detta är,. Btw. samma person skrev en komentar där de sa att vår blogg ägde. en hemlig beundrare, kommer ni ihåg? undra vem det är. SKRIV ALLTID ERAT NAMN! Så vi vet vilka som läser lixom.. aja, svar på din fråga nu mr. Anonymius! Olle & Bea delar på en blogg. eller de har en blogg tillsammans som vi skvallrar om. www.olsiobelsi.blogg.se heter deras blogg. Som sagt. Läser ni ej deras blogg. Kan ni inte veta vad vår blogg handlar om! ;)

beas inlägg om vår blogg!

Detta skrev bea för 20 minuter sen! (vi är alltså skvallerbloggen!) ja, iaf vi alla vet vem det är nu Olle. Får se vilka som inte vet. Lixom. Aja. WE ALL KNOW WHO YOU ARE! gadgjkkajdgj på dej olle som inte vågar erkänna att du gillar en från *;an , pinsamt men så är kärleken. 

Kortvideo på fjortisbean

Fjortisbea.. 

En till stalker..

Ehh, det här är typ en ny bloggläsare som vi har. Känner inte igen ip numret! Iaf. Denna person leker cool! TROR DU VERKLIGEN VI BRYR OSS OM DEJ? Du är 1 av våra 2743 läsare vi har! Alltså är du ingen. Så gå & cutta din lilltå & ifall du tycker vi är "dryga". Gå & ta dej. För att ingen har tvingat dej att läsa vår underbara blogg! Det är bara du som är så jävla besatt! WE KNOW YOU LOVE US. (idijoti den som skickade denna komentaren, komentaren är ej godkänd & kommer inte att bli det! såå! ;))

Jag säger inget mer.. än denna bild!

Jag säger inget mer förutom denna bild & att det är den originala bilden! 

Olle & hennes nya kärlek IGEN

cha bloggen. Idag så är det fredag. + INGEN SKOLA, wohow. thiiihi. haha, men ni vill nog höra skvaller om Bea & Olle nu va? tsss.. Detta skickade en läsare in;
Jag är inte så bra kompis med Olivia. "Olle" som hon kallar sej. (Typ ingen kallar henne det i skolan heller -.-)Men jag vet en sak. jo att hon är kär i en kille, de smsar 24 7, detta har inte bara jag sett, även lärarna säger åt henne att sluta hålla på smsa framför deras picnokio näsor. Men hon lyssnar inte. Detta tyder på ren KÄRLEK TILL 100 %. & ni undrar säkert hur kan jag ha fått denna informationen? 1, går i hennes skola. 2, chattar med henne på msn ganska ofta. Såhär chattar vi;
OLS: Tjä.
Anonyma jag: hej, hallå jag vet att du är kär i någon! & JAG VET VEM NU!
OLS: Vem då?
Anonyma jag; *Ä*** i vår skola! Han som går i  *:an!!!!!
OLS: eehh? han är bara min smsbästis.....

Olle. Tror du verkligen vi går på det? herregud! ....

Vilka tror på Olle & vilka tror på den anonyma tjejen/killen? Själv tror jag 50 50!

Svar till Johan

Johan
 om h e m l i g b e u n d r a r e:
hur kom ni på iden att skriva en svallerblogg hhiihhii
"Johan" skickade in denna komentar idag. Joo. Det var så att vi båda läste deras blogg. & sen så bah, shiet där ljög ju hon, hon hade inte alls en rosa tröja på sej, typ så, & när vi komentera det så tog dom bara bort komentarerna. (till skillnad från oss så gör vi faktist ett helt inlägg om en av era komentarer! Såååå) aah, vi tröttna på att hitta så många fel på deras näsor så vi bestämde oss för att starta denna skojiga blogg. & som jag har sagt många gånger. denna blogg är 100 % seriös. Man skickar in skvaller till "[email protected]" & då lägger vi ut det genast! Även om det är så att du bara vill bli länkad. PS. GLÖM INTE SKRIVA DITT BLOGGNAMN PÅ MEJLET. & märk mejlet till SKVALLER. Om det är något spam accepterar vi inte det. NOLLTOLLERANS

Ni börjar bli bortskämda...

Hej bloggen. SKOLAVSLUTNING IDAG. WOHOW. thihi. Men men. ville bara säga det hihi. Men vi ville bara säga en sak.
1. Ni börjar bli bortskämda så nu har vi typ vår regel. SKRIV MINST 3 INLÄGG PER DAG. Om ni får under det någon dag får ni extra mkt nästa dag. Men så har det alltid varit ;)
2. En läsare skickade in lite fina bilder på våra skvallerbyttor
 

Olle & hennes byxor..

cha cha bloggen. ******* här! Hur mår ni då? tttss. vi bryr oss inte, haha, skoja. men men idag har vi fått in en rolig bild. Det är tydligen olles hål i byxan. Någon hade lyckats ta bild på hennes hål där mitt mellan benen. Tack för den då ;) & så smart som personen är skickar den in till vår blogg. deras egna skvallerblogg. tsss.. iaf. Olle. kanske dags att ta en nallephu grej där så att det inte syns nått mer? (Hittar inte bilden, men hon hade en bild på sina byxor en gång på sin förra blogg!)
Olles..
haha, Sheba. hon bah. TAR NI KORT PÅ HENNES FITTA? HAHAHHAHAH

h e m l i g b e u n d r a r e

Oj oj, en hemlig beundrare? tack sååå mkt btw! We know! haha. ville bara lägga ut den här komentaren btw. den som komentera. SKRIV ERAT NAMN. PUSS PÅ TUTTEN. 

O - M - G

Detta är inget skämt! BEA HÖLL PÅ ATT SÄGA VARENDA REPLIK & SÄGA VAD SOM SKULLE HÄNDA IDAG NÄR VI SKULLE SE FILMEN "LINAS KVÄLLSBOK" . bara för att hon har sett den 95813580728 7620161 5989215 ggr! 
Tack för den då!

Fråga nr 1

Nu kör vi en sån där komentargrejsemojs. Ni frågar någon fråga & vi svarar om vi tycker att det låter viktigt eller om vi har tråkigt, så börja komentera nu! Vi älskar komentarer! särskilt idioter som komenterar typ; fan va ni är dryga!, cepen! eller bara idiotiska saker; vaa, det där är ju Vickan. när vi säger att det är BEA! åååhh. ja ja, vi svarar, men det har ni redan märkt va? ;)
Har bea varit brunett?
Svar; jaa, det har hon. HÅL KOLL DIN IDIOTI haha, pms eller nått.


Sheba, haha :)

hahahahahhahahahhahahhaha, du e såå söt sheba, hahahahahahhahahahah. ;)

OJ OJ OJ , BIG MISSTAKE OLLE MANNEN

när man vill spara bilden kommer detta upp... Oj oj oj olle. redigerar du verkligen dina vänners hår på ph? LÅGT! 
Vems sida står ni på då? Team Gossipombobos läsare eller Team Olle-redigerar-vännerna!
Btw. YOU WILL NEWER KNOW WHO WE ARE LOSERS!

Redigerat.se - OLLE, YOU DID IT AGAIN!

Olle, vi alla vet att du redigerar dina bilder.. Hur dum får man vara att döpa en bild till "redigerad.jpg" (skvaller om det kommer i nästa inlägg!) aja, det som förvånade mig var att hon redigerade sin kompis (VÅR OCKSÅ!) Vickans hår till blondare! Om ni kollar noga så ser ni att bilden längst ner är likadan som den i mitten! Lågt Olle.. Very lågt! 
Bilden Olle la ut på bloggen!
Riktiga bilden som en läsare tog!
Hennes riktiga hårfärg!

Vem kan detta vara..??

Varsegod du fick en av mina vänner igen, vill du ha någon mer? BITCH!
Sluta följa efter mig. Och skaffa ett eget liv. Du är så jävla elak och dryg
så låt mig vara! Idag hatar jag dej mest utav allt! Kanske imorgon oxå.

Detta skrev bea idag på bloggen. Undrar om hon menar någon särskild? Som sagt har vi ju såå många läsare & tipsare som vet allt om dessa två unga kvinnor så vi har skvaller! ;)

Jag själv har sett att hon har gett henne riktiga mördarblickar. typ som om hon ville att hon skulle hålla tyst eller något! Så det var det jag ville säga. & ni undrar säkert om jag har några bevis eller något? Joo. jag har det! Det är den här tjejen hon snackar om! (cencuerade ansiktet eftersom personen vill inte vara med i bloggen, hon själv tycker att bloggen är patetetisk och omogon och dubbelmoralsik!)



Bea har problem med den nya tekniken

Bea hade viisst problem med sin mobil i skolan idag. Detta skickade en läsare in!;
Hon höll på att fråga alla om de kunde hjälpa henne att ta bort knapplås. Sen skrattade hon för att hon fattade att man tryckte på nån knapp. hehe, kanske inget viktigt skvaller. Men jag ville ändå skicka in det ifall ni inte har fler ideér. ;)
En liten grej bara.. Vi har tillräkligt många ideér lilla vän.. Vi får 100 mejl per dag! HERREGUD! YEAH RIGHT ATT VI INTE HAR IDEAS! HAHA
& vi som har hade revonerving igår.. tss.. 

Gossipombobo hjärtar trogna läsare!

En läsare skickade in...

Vi avslöjar vilka vi är PÅ DETTA INLÄGGET!!

Vi hade faktist tänkt berätta vilka vi är idag. (Vi har fått jättemkt mejl om att folk vill veta who we are! ) tss.. Men tack vare Klara som övertygade så kanske inte inte gör det. haha. Där blev ni lessna va? Men här får ni några ledtrådar. Eftersom vi är SÅÅÅ SNÄLLA! & UNDERBARASTE!

1. En av oss är blond
2. En av oss är brunette. (Rimmar på personens namn!)
3. Vi båda går i deras klass. (drf kan vi få mer information!)
En extra mini ledtråd! Det är vi som sitter på Olle! ;) 

And the winner is...

Vi räknade inläggen & det blev Olle som vann med uppdateringen igen. med 4 inlägg! Kom igen nu Bea! 

you think you know who we are!

Ni tror att ni vet vilka vi är.. tsss.. Men vissa har gissat rätt faktist, men vi vill behålla vår anonymhet! såå. hihi Btw. 5 INLÄGG IKVÄLL! :D

LÖSNÄSAN ÄR BEVISAD

låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en låsasnäsa Olle har en
Vad är det här för nått?? tssssss.. Olle har en lösnäsa

Ljuger bea?

Fick detta mejl idag... Ehh.. Själv tror jag inte så mycket på det. Men vem vet. ;
När jag var ute och gick så lixom såg jag att hon hade en stor hund. Inte alls en sån där liten hon säger att hon har. Försökte ta lite smygbilder men det gick inte. Min kamera typ dog eller nått. Men jag kommer ihåg att det var en brun, stor hund. Hon ropade på honom ganska mycket också. Hon kallade honom Rex eller nått. jag försökte vara osunlig. Men aja. JAg är helt säker på det jag såg.! (Om det va Bea! , man vet ju inte. Finns många personer med blont hår. haha) Hoppas ni lägger ut detta då, för lixom, detta är hot gossips! Vem vill inte veta detta? Skickade faktist detta mejlet till Bea också. Men jag tror hon tog bort det, för hon la aldrig ut det! 
Jaa. Jag vet inte. Men det skulle vara konstigt ifall hon ljuger om hennes hund? Så jag vet inte, så jag frågade Bea & detta skrev hon;
Okej, hon skrev det inte, men jag tror hon skriver det just nu, sååå DAAAHHH, 

Olle är en galen festare?

Kanske lite sent skvaller, men då visste jag att personen inte hade bevis, men nu hade personen visst det ;)


Eftersom det stog att Olle hade gått på en fest igår så trodde jag inte på det lixom, så jag sprang efter henne & ropade & ropade, det enda hon "skrek" var; AAAAAAAAAH, THEEEEE MUSIIIIC ISS MAKING ME KNOWING, THE ONLY THING THAT KEEPS ME AWAKE IS ME KNOOOWWWWWINGGGG. & så dunka hon typ på huvet. aja, sen såg hon nån buss & då hann jag inte längre. jaa, ni vet hur snabb olle är. Ja ja, dåså fick jag typ 4 sms av henne den dagen med dom här bilderna!;
Olle mimade säkert till denna låt som hon (TOOOOOGG, HÄÄÄRRMADE) har på sin blogg. Om ni inte kan se vad det står så tryck på bilden så den blir större!

Olle goes rasta flätor!


VIKTIGT!

nyy Header jaow! vilken header tyckte ni va finast? Den som vi har nu? eller den som vi hade? SVARA NU! 

READ DERAS BLOGG!

Alla läser väl Bloggen som vi skvallrar om? Ingen idé att läsa vår annars lixom.. www.olsiobelsi.blogg.se 

Svar till "Via"

& så är det Olle igen.. Alltså jag har börjat tröttna på att ni alltid ska hitta fel på våran blogg. Vi skriver sanning & ni behöver inte hålla på att komentera idjot saker. "Via"  Det ÄR INTE VICKAN. Sanningen är att Vickan också trodde det var hon. Men så smart som jag är, dubbelkontrollerade jag det alldelles nyss! & guess what? IM RIGHT! Again.. Det trodde ni inte va ;) Olle är tydligen inte smartare än sin hårfärg! 
Hmmmm... 

Serie nr 2

Serie Nr. 2 Om Olle & Bea. 
1. *busringer ******
2. han svarar!
3. Bea blir rädd! ;o
4. Bea springer & letar efter rumpor att ta i. Eller så är hon bara asrädd för att han svara!
5. Där förbjuder hon mig att lägga ut videon på youtube!
6. Där luktar Bea på Olles armhåla. Ehh. Vad gjorde du där nere ? 

Gossipombobo dissar "anonyma jäveln"

En läsare skickade in detta;
Hej Gossipombobo.  jag såg Beas kläder idag på nobellmiddagen. Hon hade inte alls sånna där som ni sa. hmm.. Jag har en känsla av att ni ljuger. För det första. Jag provade att dra i Olles näsa & den gick inte av. LJUGARE!
Svar till "anonyma jäveln" ; Hej. Idjet. haha. Det är du! För att lixom. Hon hade faktist den klänningen jag sa att hon skulle ha. Eller har jag fel? haha. Det kan ni aldrig få veta! För att hon kommer inte lägga ut Bild. MOHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAAH på den ni ;)
Bloggläsaren som skickade mejlet!

bilder

Har inget skvaller just nu så ni får någta bilder istället !!!
ni har nog sätt dom förut men dom är juuue dom BÄSTA!! de blev mest på bea för olle har faktis vunnit!!

Kunde inte låta bli..

En bloggläsare skickade in några bilder på Olle..
Skulle inte lägga ut så mkt skvaller om henne. Men jag kunde inte låta bli! KOLLA HUR HON SER UT. ja ja, man kan inte alltid vara beredd! Kisses ;*

The Truth of Beas Hair!

Många har frågat om Beas frisyrer & hur långt hon egentligen har! Här är några tydliga bilder (ser att ni tjatar mycket om att man inte ser nånting. WELL.. SKAFFA FÖRSTORINGSGLAS! ;))

Beas riktiga hår! & här kommer med löshår!;
Smart att ha löshåret bara på en sida när du vet att det finns en skvallerblogg om dej ;)

And the winner is...

Hej bloggen, jag har kommit på en ny grej här. Den som uppdaterar & skriver roligast på bloggen vinner! & Då skriver vi mest om den andra. T.e.x om Bea vinner skriver vi mer om Olle. Lixom. Hon kanske inte vill att vi säger sanningen om hennes löshår varje dag. ooupsi. tsss. den här gången vann; *trattatara*
Men det gör inget Bea. Du vinner säkert nästa gång! Du vann iaf på VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR på bloggen! :)

Tssss.. Bea.. BETTER LUCK NEXT TIME

Ehh. Bea.. Jag har 5 saker att säga till dej! 
1. Du kanske inte la ut bilden! Men det gjorde ju vi! & det var VI som tog fotot också. (inte konstigt att du inte la ut bilden på din blogg...) 
2. Varför skulle du photoshopa ditt hår? Det vet vi ju inte.
3. Det var du som zooma in bilden, så du får själv lista ut vart den raka sträcken är! Sådeså! 
4. Vi skriver skvaller om er. INTE TVÄRTOM! ;) 
5. Vad är det för prick där ? Den där lila? Är det inte photoshop som har en sån prick? & DU SÄGER ATT VI REDIGERAR BILDERNA! tsss ;)

Bloggläsarna!

Cha Cha bloggen. Sitter här & lyssnar på "beas ipod" på hennes blogg. OMG VA BRA LÅTAR HON LYSSNAR PÅ! (En bra sak med Bea ;))
Hehe. Idag var jag och ******* i solna centrum & provade en klänning till ******* som hon ska ha på sig imorrn. I omklädningsrummet såg vi en läsare som så gärna ville ta kort med oss. & eftersom vi är såå snälla letade vi skor med henne också. hihi (Vickan hette hon btw <3)
vickan & jag på stan!. (Det vi gör med händerna är vårt tecken så ni vet!)
haha. Oneida & Bea idag.
Bloggläsare!
Hon ville inte visa ansiktet så mkt idag. Menmen! :) Bloggläsare www.puffeduffe.blogg.se
Bloggläsarna; www.lindbergaren.blogg.se & www.lippsi.blogg.se
Bloggläsare! www.lingonros.blogg.se
haha. Emma ville vara med på alla bilder. :) BLOGGLÄSARNA IAF! Btw. Vår statistik bara stiger & stiger. KEEP IT UP JAO! ;)

GOSSIPOMBOBO DOSN'T LIE!

Ehm.. Påstår du att vi ljuger..?? Bea Bea Bea.. ;) När ska du lära dej? GOSSIPOMBOBO DOSN'T LIE ;) Inse bara det! & Jag vet inte om det är så att du har photoshopat bilden. Men en trogen läsare skickade in riktiga bilden. Det var visst du som redigerade den ;)
'
Här var visst orginal bilden! Stor skillnad..? Naejj.. I dont think so! Hon har löshår på båda bilderna! INSE DET, (seriöst. Tror ni att vi känner oss busted bara för att ni skickar in orignal bilden? TSSS! ;) Well.. You dont know us!)

Olles.. LÖSÖRON

Tja Tja bloggen.. Idag har vi tänkt på en sak. Joo. Att Olle har alltid olika öron. Alltså seriöst vet jag inte vad som is going on med Olle. Först låtsas näsa. Sen tar andras korsord. & nu lösöron, Eller iaf ett. Vi lyckades ta det på bild också ifall ni vill se vilken skillnad det är? 
Ser ni vilken skillnad? Herregud Olle. Snart kommer du säkert ha peruk... VA LITE NATURLIG VA

SATISFACTION!

ehh. Bea.. är du inte glad med dom vänner du har eller? ;)
(jag har värre bilder på denna tjej, men eftersom jag är snäll så lägger jag inte ut de ;))

Fans ...

Handlar inte om Bea eller Olle just nu, men det var en jättegullig bloggläsare som kom fram till oss på stan & kände igen oss. Så hon ville ta idolbild & få attograf. Så snälla som vi är. Så fick hon det. Btw. Ni kan alltid komma till oss på stan & hälsa på och så. Men ni får sluta ta en massa smygbilder. VETNI HUR IRRITERANDE DET ÄR ELLER? NEJ PRECIS. Sluta bara med det! Fegisar om ni inte vågar ta bild med oss. ;)

PINSAMT VÄRRE

Tjena bloggen, Alltså jag har inte hunnit skriva. & Inte ******* heller. Vi båda har musikträd & en massa skolgrejer att göra. FÖRSÖK FÖRSTÅ OSS! Imorn får ni bättre uppdatering. Har inte många läxor då så. 
Över to the inlägget ;) - Bea använder löshår, det vet ju alla. Lixom, en dag har hon kort hår en annan dag har hon långt, vi har aldrig märkt det förrens nu, man lägger lixom inte märke till det innan man är skvallerbloggare. Men som sagt. Hon är en ljugare. (lögnare, i know.) haha. Detta är 99,9 % sant. Ni undrar säkert. Hur kan ni veta om detta är sant. Joo, det är så att vi har våra hemliga källor som brukar kolla på hennes hår. Detta skicka en randomlig läsare in;
Det där var seriöst pinsamt Bea. PINSAMT...

Beas riktiga ålder..

hej bloggen, ******* här ;)
Vi har fått in många mejl om att de vill veta hur gammal Beatrice verkligen är.. Hmmm.. jaa, man kan faktist tro hon är 12, men sanningen är.. att hon faktist är 11. jaa. det är sant. Tro det eller ej. Men jag har bevis så att det räcker. Lixom. Ni har ju sett hur hon är & så. (7åring!!!) Men eftersom vi är otroligt snälla skvallerbloggare så säger vi sanningen till er. 11 år punkt slut. Varför trodde ni att Bea blev så glad när de sänkte åldersgränsen från 15 till 11. Till new moon filmen?? japp. nomather what Bea säger är det vi säger allways true! ;)

HAHAHHAHAHHAHAHHA

Okej, Jag måste bara få skratta av mig. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Okej, jag är klar nu, eller vänta lite, det kom lite mer.. HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA. Såja. Okej,. En anonym blogläsare skrev detta till oss idag. Jag har 3 saker att säga till dej lilla vän.
1. Första gången du komentera vår blogg va? (hitta dej inte på ip numret) ;) Well.. Typ välkommen. 
2. Jag stryckte över det för att jag inte vill att folk ska veta att vi är de!
3. KOMENTERA BARA NÄR DU HAR NÅGOT VETTIGT ATT SKRIVA TILL OSS! typ som; 
Vilka härliga människor! ;)<3  , NI ÄGER, FALSKSANNING KAN SLÅ SEJ I VÄGGEN, NI ÄR DOM NYA SKVALLERBLOGGARE SOM ALDRIG LJUGER, hmmmm.. undra vem ni är.. 
Sånna komentarer accepterar vi. Btw. BESÖKSREKORD! Whatchasay about that HUH? ;) 

Är hon lik??

Favobloggarna här!! Saknade ni oss?? Vet ja att ni har gjort ;D Men har ni tänkt på en grej?? Att olle är väldigt lik Michael Jackson!! Är de bara något som vi tycket eller håller ni med?? om ni har något bra skvaller om bobo så skicka de till [email protected] GLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖM INNNNNNNTE !!!
Tyvärr så vill vi inte lägga ut någon bild på miachel. Jag får mardrömmar av honom. haha.

Serie Om Bea & Olle

Bilder som är tagna förra veckan. På Olle & Bea Av ******e ;) 
Olle; Hade värsta dejten i ishallen igår! Kolla det börja så......(prat...)
Bea; åhh nej, *om jag gömmer mig under bänken kanske hon inte ser mig.
Olle; Bea. tror du jag e dum eller. jag ser dej. Men seriöst. ******* (hennes "hemliga" kärlek) var där!!!! 
Bea; Okej då. Berätta.. 

BITCHFIGHT

Cha Cha, eran favorit blogg här! ;) Missed us? OFC YOU HAVE! vi har ju inte uppdaterat, Aja. Idag har jag & ******* varit i skolan & försökt att överleva dagen med Olle & Bea -.- haha, nej. men denna gången är det ingen trogen bloggläsare som har skickat in mejl till oss. Vad är det med er egentligen? BÖRJA SKICKA SKVALLER JUST NU! Annars så vet ni vad som händer med bloggen :'/ Den överlever lixom inte! Så skicka in skvaller till [email protected] <---- VIKTIGT! ;)  Men som tur har vi egna ögon faktist & har skvaller! 
Olle har varit med i slagsmål idag.. Imorse alltså, hon kom visst några minuter försent också.. Men så här kom Olle till skolan då; 
Oj oj, näsblodstorkningspaus!
'
Sist men inte minst, tjejen Olle brottades med! Sheba heter hon. haha ;)

Ni kommer nog aldrig lista ut vilka vi e...

Som sagt, ni kommer aldrig att komma på vilka vi är ;) 
You are soo wrong. ;)

Olles Kärlek.

Hej igen, tycker inte ni att det handlar lite för mycket om Bea bara, typ hela tiden? joo, precis, därför ska vi börja skvallra lite extra om Olle idag då. Ja, som alla vet har vi fortfarande inte listat ut vem som är hennes "kärlek". Men vi har fått in tips & så. & vi misstänker 3 personer. Kan det vara några av de här? 
Komentera vilket hjärta ni tror olles kärlek är. Gult, rött eller svart? 

Beas Klänning...

Eran favoritblogg här! Saknat oss? KLART NI HAR! ;)
Men nu över till inlägget. Joo, ni har väl alla läst att Bea har köpt sin klänning som hon ska på sig när vi har nobellmiddag i vår skola. Alla ska vara finklädda & så. & vi har fått in lite mejl om att de vet vilken klänning hon ska ha. En trogen bloggläsare skickade detta;
Ehh. typ.. fint klädval Bea! (...) & ni kanske undrar hur jag kan veta att detta är sant va? jaa, för att jag har henne på msn. & hon beskrev klänningen också.
Ser likadan ellerhur? ;)

FAIL ;)

Ehh? Tror du verkligen vi skulle göra något sånt Bea? Bea bea bea bea! 
Här är den riktiga komentaren!
& vad är det du gömmer där ? btw. om ni kollar noga så är det ett m på slutet av hennes print screem. lynette slutar inte på m! FAIL, haha ;) en till sak. "lynette" skrev inte någon länk till någon blogg. det gjorde visst hennes inlägg ;)

You Will Never Know How We Are...

Jaa, det vill ni veta va? Vi vill tyvärr förbli anonyma så ni kommer säkert aldrig få veta! de ändå personerna som vet vilka vi är, är kanske bea. Men bara så att ni alla vet så vill vi vara anonyma skvallerbloggare. Lixom. Tänk om någon kommer på oss? Men vi kan ge er några ledtrådar, så att ni kan försöka lista ut vilka vi är innan ni ska somna. 
1. Vi är två tjejer i deras klass.
2. Vi är båda i deras ålder.
3. Vi är dubbelt så smarta som de.
Försök lista ut nu då ;) Den som listar ut snabbast får en länkning! 

SKÄRP DEJ

Fick precis in detta via msn från Klara (www.lingonros.blogg.se) Kan detta vara sant? Jag kan faktist tro att detta är sant. 
Vi fick också in denna bild. Vad är det med dej Olle? SKÄRP DEJ, TA FOLKS KORSORD?, ÄTA FOLKS PENNOR? SÅNT GJORDE MAN NÄR MAN VA 12. GROW UP!

Svamp Bob hjärta bobo?

Man kunde nästan tro att det var Olle som skrev inlägget, men denna gången var det Beas. Aja, nu kommer vi till skvallret. Nu får ni börja mejla om någon vet vem denna person är. Själv är jag riktigt osäker. Men det kan vara svampbob. Hon verkar vara riktigt kär i honom... Ouppsi. får inte avslöja för mycket här nu ;) Men ni vet ju hur skvallerbloggar är va? ;) 

 


Hur kunde du olle?

hejsan svejsan!! asså jag har typ inget skvaller men jag tyckete de va så coolt att skicka mejl till er!!! men jag har en liten sak bara, den kanske inte är så intressant men olle tänkte faktiskt ta mitt korsord idag i skolan!!!!!!!! jag älsakr eran blogg!!! hihiihiihiii 


Lis blogg heter; www.lippsi.blogg.se


detta skickade Li! Vet inte om hon ville vara anonym eller inte, men nu har vi iaf ett skvaller. är det verkligen sant, skulle olle sjunka så lågt att gå & ta någon annans korsord, vem vet, men jag tycker själv det är helt oacceptabelt att ta någons korsord, liksom, tänk om denna personen blir sårad & går hem & gråter? & skriver det i sin dagbok. som leder till att hon får dåligt självförtroende som leder till att hon måste gå på en special gjord skola som leder till att dens bästa kompis blir lessen som leder till att hon blir dålig i skolan. allt detta kan hända, så Olle, om detta är sant tycker jag att du ska gå & be om förlåtelse till Li! & eftersom detta är en skvallerblogg ska vi inte låta detta ske en några fler gånger! OCCEPTABELT GJORT AV DEJ OLLE, FY OLLE, FY!

 

 


Videosar på de.

hej alla fina bloggläsare, idag har jag lovat 10 inlägg, så jag kan börja med att göra några nu då. här är några videosar på de när de är i skolan. båda videosarna har tagits av mig (anonyma bloggaren nr.1) för några veckor sen dom med! enjoy ;)



HAHAHHAHAHAH

 


Försökte att

Har försökt att ladda upp lite bilder hela dagen och att hitta dom. Men allt bara hänger sej och jag är irriterad som in i!!!! Men har fått några bara två. Så ni får två bilder på BOBO!! :DD Båda är väligt suddiga men men... Mera skvaller kommer !!
Inte så bra men ni får vara glada ändå !!!

Olle ;)

Oj oj oj, ser man på, är det inte lilla olle på gång igen? ;) 
(Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag har inte haft tid just nu, först så gjorde jag ett skit långt inlägg om Bolivia på min blogg & sen så funka inte min internet på en timme, blev asirriterad! Men jag ska förbättra mig, IMORRN FÅR NI 10 INLÄGG! :D )

Svar till Bea..

Den här bilden har bea lagt ut från inlägget vi skrev igår. + att påstår att vi ljuger. well.. i dont think so! Bilden var tagen för några veckor sen, jag säger inte mer, & jag vet att du e blond nu bea. men om man kollar noga så är ditt hår blont där med.. så dahh vi vann igen ;)

Olle & Bea som små

Hej bloggen. Eran favoritblogg här lixom! 

Många har frågat om en bilder från när de va små..Here you go! Enjoy ;)

 

Oupssi, gissa vem som är cencuerad?? Jag råka visst vara med på bilden, tsss, det får ni inte se! ;)

Mer skvaller..

En trogen bloggläsare skickade in detta mail;

 

Hej gossipombobo. Jag undrar hur "Olle" & Bea är i skolan. är dom typ plugghästar eller nått? Skulle vara jätteroligt om ni tog upp detta på eran blogg. eftersom vi vet hur många mejl ni får om dagen. hoppas ni väljer detta! :) ÄLSKAR ERAN BLOGG// TROGEN BLOGGLÄSARE.

 

Hej din trogna bloggläsare! :) Jaa, om ni vill veta det så ;) Vårt jobb är ju att avslöja sanningen om dom två. jag säger inget mer än denna bild som är tagen för några veckor sedan.


Jaa, de båda gillar iaf musik!

Tävling!!

En av oss som skriver bloggen har tagit en bra bild på olle!! Den som kommer på den roligaste komentaren till bilden på en länking :DDD Just nu har vi inget skvaller men de kommer mera snart...
//You know you love me/Anonyma tjejer i deras klasss

Gamla & Nya rykten. "Kan allt detta stämma..?"

Cha cha, era favorit skvallerblogg här! Som ni vet har vi staratt några rykten. Joo, här är de!
1. Olles kärlek..? Vad gömmer Olle för oss egentligen? Kan det vara en kille som hon är kär i? eller bara en liten flörtgrej som Olle har hittat på. För..Vem vet? Olle kanske ljuger för oss alla. Tycker alla borde hålla utkik på deras blogg. & facebook. Vi alla vet att Olle har något på gång iallafall...

2.Beas linser? Har bea verkligen linser? eller är det bara ett rykte som två anonyma skvallerbloggare hitta på? Det får ni ta reda på själva! Men om ni kollar nogrant så har hon gråa & gröna ögon. dubbelmoralsögon? nästan iaf! ;)

3.Olles lösnäsa? Yeah, what's the deal with that? Har hon verkligen en låtsas näsa som hon sätter på när hon känner sig ful med sin näsa eller? Lixom, hennes näsa är ju helt i mode.

4.Jo, ett nytt rykte kommer nu; Vi misstänker att Olle & Oneida. (www.oneidas.blogg.se) är syskon. Eller rättare sagt tvillingar. Tror inte ni det kan vara sant? Lixom, hon tog ju kort med henne; Plus, vi har ett till proof!
Där har ni en bild!
& detta har en trogen bloggläsare skickat in till vår mail;
Hej gossipombobo skvallerbloggarna! Jag känner då Olle. Eller Olivia som hon egentligen heter. Jag har sett henne många gånger med den där tjejen Oneida komma ut ur samma hus. Ganska ofta.. Jag går också på hennes ringette. Så jag brukar se dom gå tsm när dom ska hem. Kan det betyda något? kanske att dom är tvillingar..?? ja ja, gossipombobo. Ni får komma på resten. Btw. Eran blogg äger alla & allt! FORTSÄTT SÅ GOSSIPOMBOBO. ÄLSKAR EEEER!!!! :DDDDD


ja, en helt vanlig bloggläsare skickade in detta till oss igår kväll. Vi får väl ta det som en varning & börja hålla utkik på de. Kan detta vara sant? Eller bara ett rykte...?? Who knows?

Kan de vara sant ??

Ser ni skillnaden ?? Vi misstänker att olle har en lösnäsa. Näsorna ser olika ut på bilderna. Den översta är ganska ny och den undre är tagen idag. Näsorna ser väldigt olika ut.. ena är röd och den andra är hennes hudfärg. Den övre är lite för perfekt.. Kan den övre vara en lösnäsa eller är detta bara ett till påhittat rykte från oss igen. hehe. Senare kommer fler bevis på att det vi säger är sanning! :)

Ser ni någon skillnad..?

Ser ni någon skillnad? ;) 
Jo, vi tror att hon använder linser,. fast hon inte vågar erkänna det såklart! Om ni kollar noga ser ni nog att hon har två olika färger på ögonen. Gråa & gröna! 

Tips från denna bloggläsaren! - www.nelliew.blogspot.com! Undra vem det kan vara då! ;)


Vem är Olles kärlek?

Hej bloggen. Nu har vi fixat lite på vår design, detta är då en blogg som två tjejer i deras klass som skriver. Vi skriver iaf om deras riktiga liv! Skicka gärna in skvaller eller något du vet om de till; [email protected]. Vi kommer lägga ut allting vi tror är sant eller bara nästan ;)

--------------------------------------------------------------------

Första inlägget då; Vi har lite skvaller om olle, där hade du tur bea ;) Vi alla vet att olle är kär. Hon förnekar det, men vi tror att hon visst är kär. vi har faktist bevis på det. 

 

1. Hon snackar alltid om en honom.. Vi vet inte vem det är, men vi vet att hon har honom på facebook & dom skriver alltid smilisar till varandra! :) Det har hon skrivit till mig på msn!

2. Hon skriver texter på deras blogg om en person. Ganska ofta faktist! ;)

3. Just nu är olles msn namn - OLS - omg jag har kommit över dej. ;) 

4. Hon äääälskar, verkligen äääälskar dikter om kärlek, särskilt om det är en rocklåt som handlar om det! 

 

Vi har mer bevis, men det får ni senare! ;)


Olles status på msn... Vem kan hon ha kommit över då? 
Kanske honom....

Första inlägget

Hej alla!
Den här bloggen handlar om bea & olle. Vi kommer att skriva om de jätteofta. Om ni inte har läst deras blogg så är det ingen idé att ni läser denna. så läs först deras, så får ni höra den riktiga versionen här! http://olsiobelsi.blogg.se/
DEt är inget mer vi ville säga, men vi börjar blogga såfort vi har hört deras nya inlägg!
XoXo /You know you love me/Anonyma tjejer i deras klasss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0